Diode Laser

REKEN AF MET ONGEWENSTE HAARGROEI.

Ben jij wel eens niet helemaal happy wanneer je in de spiegel kijkt? Wie niet! Die haartjes en stoppels op je benen die je vanmorgen over het hoofd zag bij het scheren lijken je grijnzend aan te kijken. Elke keer lijk je er wel een paar over te slaan. Tijd om dit vervelende probleem aan te pakken! De herfst is daar het aangewezen seizoen voor.

HAARGROEI

Ongewenste haargroei! Op de meest ongelegen momenten kom je erachter dat de eerste stoppels op je benen al weer doorkomen, je bij je bikinilijn niet alles goed hebt weggehaald of je er op de dansvloer achterkomt dat je je oksels vergeten bent te scheren. Behoorlijk gênant! Zou het niet fijn zijn als je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken? Dat je huid altijd mooi glad en haarloos zou zijn?

VOORDELEN VAN DE DIODE LASER

Er zijn echter voordelen van diode laserontharing. Het resultaat is blijvend: de haartjes blijven weg. Bij IPL laser ontharing is het resultaat tijdelijk: u bent wel even van uw haargroei af, maar na een tijdje komen ze terug, wat erg vervelend is. De haarzakjes worden namelijk niet vernietigd, maar tijdelijk verlamd. Daarnaast heeft u bij een IPL behandeling ook nog meer sessies nodig dan bij een diode behandeling. Gemiddeld heeft u voor een gewenst resultaat met een diode laser vier tot zes behandelingen nodig. Voor een gewenst resultaat met een IPL is dit vaak meer dan vijftien behandelingen, zonder dat het dus een permanent resultaat heeft. Dit komt omdat een IPL (lichtflits) binnen een bepaalde tijd een minder groot huidoppervlak kan behandelen dan een diode laser. Een diode laser kan binnen een korte tijd een groot oppervlak pakken, waardoor het minder tijd kost om een deel van het lichaam te ontharen.

Er kan op elk moment mee worden begonnen..

Diode Laser Regio Prijs
Ontharen Lichaam Nek € 59,00
Schouders € 119,00
Oksels € 59,00
Rug (tot taille) € 189,00
Borsten vrouw (incl. tepelhof) € 79,00
Borsten man € 119,00
Buik vrouw € 99,00
Buik man € 99,00
Bikinilijn € 79,00
Bikinilijn volledig (incl. schaamstreek) € 99,00
Billen € 139,00
Bilnaad vrouwen € 79,00
Ontharen ledematen Bovenarmen € 119,00
Onderarmen € 119,00
Armen volledig € 219,00
Handen (incl. vingers) € 59,00
Vingers € 39,00
Bovenbenen € 219,00
Onderbenen (incl. knie) € 259,00
Benen volledig € 299,00
Voeten (incl. tenen) € 99,00