Plasma Lift

Plasma Lift is een liftende procedure zonder plastische chirurgie en is
een uitstekend alternatief voor diverse ingrepen zoals:

Boven en onder ooglid correcties
Kraaiepootjes
Fronsrimpels
Fibromen (steelwratjes)
Pigment en moedervlekken

Hoe werkt een plasmalift behandeling?

Tijdens een plasmalift behandeling wordt de huid behandeld met een straaltje geladen gas. Zonder direct contact te maken met de huid, ontstaat er een kleine straal geladen gas deeltjes, plasma, die de huid puntsgewijs raakt. Door verdamping van kleine stukjes van de opperhuid zal een lokaal krimpeffect optreden, samentrekking van huidvezels,
waardoor een strakkere huid ontstaat; de huid wordt als het ware gelift. De plasma-straal heeft een stimulerend effect op de collageen- en elastineproductie, dit geeft een boost in stevigheid en volume in de huid.

Resultaten Plasmalift behandeling

Een plasmalift behandeling geeft bij veel indicaties een direct zichtbaar effect. Voor sommige indicaties als ooglid lifting en rimpelvervaging zijn er mogelijk meerdere sessies nodig om het optimale resultaat te behalen. Hoeveel behandelingen er nodig zijn hangt af van de mate van overtollige huid en de behandelindicatie. Naast het direct liftende, verstrakkende en huidverbeterende effect, zorgt de plasmamethode tegelijkertijd voor biostimulatie in de diepere huidlagen. Dit stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, elastine vezels en geeft de huid opnieuw stevigheid en volume. Na 3 maanden is het uiteindelijke resultaat bereikt.

Na de behandeling

De behandelde huid kan direct na de behandeling zwelling vertonen. Meestal neemt dit binnen 3 à 4 dagen af. Ook ontstaat er na de behandeling de zogenaamde “crusting” van de huid, wat betekent dat er een veelvoud van minuscule korstjes ontstaat. Deze korstjes zullen uiterlijk na 7-10 dagen volledig zijn verdwenen. Tot die tijd kunnen ze gemakkelijk met foundation worden bedekt, waardoor het je niet hoeft te belemmeren in je dagelijkse bezigheden. Je dient minimaal 8 weken uit direct zonlicht te blijven en geen gebruik te maken van zonnebank, chloorwater of sauna. Tot gedurende 2 maanden ná de behandeling dien je een SPF 50 en een goed beschermende dagcreme te gebruiken. Aan te raden is de Sunright 50 en een dagcreme geschikt voor jou huidtype van Nu Skin, bij ons in de salon te verkrijgen.Hierin adviseren we U graag.

Plasma Lift Regio Prijs
Plasma Lift Ooglid lift € 300,00
Kraaienpootjes v.a. € 150,00
Rokerslijntjes € 300,00
Steelwratjes v.a. € 75,00
Pigmentvlekjes v.a. € 75,00